Саопштења

ГрО СНС СОМБОР: ЈЕРЕМИЋ И ЊЕГОВИ ПОЛТРОНИ ПОНОВО ПОКАЗАЛИ ПРАВО ЛИЦЕ

Градски одбор Српске напредне странке Сомбор осуђује данашњи упад у Председништво Републике Србије од стране Вука Јеремића и његових јуришника.

У моментима када се Србија налази у нимало лаком периоду и када се Александар Вучић бори за углед наше државе, белосветски лопов и муљатор Вук Јеремић упада у Председништво са својим полтронима.

Није на одмет да подсетимо да је управо Вук Јеремић, за време мандата министра спољних послова Србије, постављао границу на Јарињу и Брњаку, постављао питање Међународном суду правде које је за последицу имало мишљење које каже да одвајање Kосова и Метохије није супротно међународном праву, када је уводио Хашима Тачија на седнице Савета безбедности УН да говори уместо УНМИK-а, те изместио питање KиМ из УН и пребацио га на Европску унију.

Председник Србије и поред посла који обавља марљиво и који се труди да Србију избаци у први план по свим питањима, данас време троши на на неког ко једино што одлично зна, јесте да троши државне паре и бахати се по скупим хотелима у Њујорку.

Такође, његови јуришници Бора Солунац, Владимир Гајић и Мирослав Алексић немају ништа бољу репутацију од свог шефа, па у тзв. слободним медијима користе прилику да вређају како председника и Владу Србије, тако и породицу Вучић.

Овим путем, ГрО СНС Сомбор пружа апсолутну подршку председнику Србије Александру Вучићу у борби за пристојну, јаку и нормалну Србију!