САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СНС СОМБОР

Градски одбор Српске напредне странке Сомбор, најоштрије осуђује позиве на убиство председника Србије Александра Вучића, као и позиве на насиље над децом и осталим члановима породице Вучић.

У претходних неколико дана, на друштвеним мрежама, све су учесталији позиви на убиство председника Вучића, док Срђан Ного свакодневно исказује претње насиљем деци председника.

Политички противници више не бирају средства за напад, те се све више напади своде на претње ликвидацијом. Разни плаћеници оних, који из страха од фијаска нису изашли у јуну на изборе, јер су свесни да не могу председника Александра Вучића победити, данас су најгласнији у претњама убиством. Такође, подсећамо да су и стална мета Ђиласових следбеника и Андреј Вучић, као и Данило, Милица и најмлађи Вукан, а све јер су део породице Вучић.

Сведоци смо да се Србија налази на путу просперитета, да се ради и гради, а све захваљујући политици коју води председник Србије Александар Вучић и Српска напредна странка.Позивамо и верујемо да ће надлежне институције реаговати у најкраћем могућем року.

ГрО СНС Сомбор и сви њени чланови дају максималну подршку председнику Србије и СНС Александру Вучићу, да истраје у својој борби за напредак државе! Живела пристојна и нормална Србија!