Саопштења

УРЕДНИШТВО И ВЛАСНИЦИ ТАЈКУНСКЕ "НОВЕ.РС" СУ БЕСТИДНИ ЛАЖОВИ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 14.07.2022.

 

Данас преподне изашла је вест у појединим медијима да је емисију у којој је гостовао председник Србије Александар Вучић синоћ гледало, према мерењима агенција које се тиме баве, 1.346.153 грађана Србије.

Сви ми који смо пратили обраћање председника Вучића могли смо да чујемо бројне информације које интересују грађане Србије, а које су од значаја за живот свакога од нас и за нашу државу.

Данас послеподне изашла је вест на порталу Нова.рс под насловом "Зашто не волим Хрвате и Бошњаке, приповеда Александар Вучић", аутор није потписан.

Да је реч о монструозној и болесној лажи и да оваква вест, посебно сам наслов, нема апсолутно никакве везе са истином зна врло добро поменутих 1.346.153 грађана које је гледало председника уживо, као и много већи број људи који су накнадно гледали снимак гостовања.

Сви ми чули смо све супротно од онога што данас лаже тајкунска Нова.рс - председник Вучић више пута је нагласио колико је важно да сви народи на овим просторима живе помирљиво и буду у добрим односима, да не смемо да мрзимо једни друге због будућности наше деце, чак и без обзира што су најближи чланови наших породица жртве злочина припадника других нација, као што су жртве зверстава и бројних злочина били чланови породице Вучић.

Овакво скандалозно фалсификовање речи председника Србије наравно да није случајно, нити има икакве везе са новинарством - има за циљ управо оно што грађани Србије одавно препознају, да су уредништво и власници тајкунске Нове.рс бестидни лажови.

Једино горе од тога што су лажови је што сада жељно ишчекују нове нападе на председника Србије од стране разних политичких појава, а који ће као некакав доказ за те нападе имати њихов наслов и њихову лаж.

Свим заинтересованим грађанима стављамо на увид снимак гостовања председника Вучића да сами виде какви су лажови Нова.рс, а њима поручујемо - срам вас било!

 

https://youtu.be/Nuo_VIelo3E