Саопштења

АПСОЛУТНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Градски одбор СНС Сомбор пружа апсолутну подршку председнику Србије и Српске напредне странке, Александру Вучићу, у борби за одбрану наших националних и државних интереса, те борби за пристојну и нормалну Србију.

УРЕДНИШТВО И ВЛАСНИЦИ ТАЈКУНСКЕ "НОВЕ.РС" СУ БЕСТИДНИ ЛАЖОВИ

Данас преподне изашла је вест у појединим медијима да је емисију у којој је гостовао председник Србије Александар Вучић синоћ гледало, према мерењима агенција које се тиме баве, 1.346.153 грађана Србије.

УБЕДЉИВА ПОБЕДА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА И ЛИСТЕ СНС

Овим путем, ГрО СНС Сомбор захваљује се свима који су гласали за политику мира, стабилности и развоја Сомбора, Војводине и Србије и још једном даје обећање да ће са радом и улагањем наставити и у наредне четири године.

ГрО СНС СОМБОР: ПОЗИВАМО АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ДА СЕ ПОНОВО КАНДИДУЈЕ НА ПРЕДСЕДНИЧКИМ ИЗБОРИМА

Градски одбор Српске напредне странке Сомбор, позива Александра Вучића да се поново кандидује на предстојећим изборима за председника Републике Србије како би наставио политику мира и стабилности наше државе.

АПСОЛУТНА ПОБЕДА КАНДИДАТА ЗА САВЕТ МЗ КОЈИ СУ ПОДРЖАНИ ОД СТРАНЕ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Градски одбор Српске напредне странке Сомбор са поносом истиче да су групе грађана којима је управо СНС пружила подршку однеле апсолутну победу, као и листе у Дорослову и Телечкој где је уз СНС подршку пружио и СВМ.

АПСОЛУТНА ПОБЕДА КАНДИДАТА КОЈЕ ЈЕ ПОДРЖАЛА СНС НА ИЗБОРИМА ЗА САВЕТ МЗ У СОМБОРУ

ГрО СНС Сомбор према незваничним информацијама обавештава јавност да су грађани апсолутном већином гласова поверење указали управо кандидатима којима је подршку пружила СНС.

Pages