Вести

Сомбор наставља да улаже у безбедност саобраћаја – нова опрема за ПУ Града

Градоначелник је истакао да је приоритет Града безбедност свих учесника у саобраћају и да ће наставити овакве акције и у будућности, као и да је већа пажња Савета увек усмерена на безбедност најмлађих.

ВЛАДАНКА МАЛОВИЋ: Нека јаве Ђиласу да није победио ни у те две месне заједнице

Супер ми је та победничка еуфорија Ђиласа и његових медија, и онакви наслови преко целе насловне како је СНС поражена у две МЗ у једној општини, навела је Владанка Маловић, чланица председништва Српске напредне странке.

МИНИСТАР ПОЉОПРИВРЕДЕ И ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ПОСЕТИЛИ ПОЉОПРИВРЕДНО ГАЗДИНСТВО ВУКОВИЋ У КЉАЈИЋЕВУ

Министар пољопривреде, водопривреде и шумарства Бранислав Недимовић и покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомир Божић посетили су данас домаћинство Ђуре Вуковића у Кљајићеву.

УРЕЂЕН ПРОСТОР КОД "БАРУТАНЕ"

Заједно са једним од повереника Градског одбора Српске напредне странке Сомбор, Зораном Русом, активисти БМ 34, Месног одбора Горња Варош 1, организовали су се овог преподнева како би уредили простор око "Барутане".

ПОТПРЕДСЕДНИК ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ БРАНКО ЋУРЧИЋ ПОСЕТИО СОМБОР

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић и председник Скупштине града Зоран Рус састали су се са потпредседником Покрајинске владе и председником Савета за координацију и праћење економског развоја на територији АП Војводине.

Pages