ВЕЛИКА РАДНА АКЦИЈА СНС МО ГОГЕ

Активисти СНС Месног одбора Гоге из Сомбора у суботу 27.08.2016. године извели су акцију уређења дечијих игралишта и спортских терена. Акцијом су обухваћена три дечија игралишта са спортским теренима где је извршено њихово фарбање и оправка неисправних делова. Захваљујући мајсторијама самих чланова овог месног одбора направљена су два терена за мали фудбал као и терен за одбојку. Поред наведених активности извршена је оправка клупа за наше старије суграђане на боћарском терену. Прикупљањем смећа и чишћењем свих терена, припадници СНС су показали да је за њих уређење животне средине од приоритетног значаја. Офарбано је и реконструисано осам дечијих справа, офарбана је ограда око дечијег игралишта, постављено је шест нових клупа, направљена су четири голића за мали фудбал, као и стубови за одбојкашку мрежу, офарбана су и кошеви за кошарку на којима су постављене нове мреже. На крају је извршено и кошење траве на новооформљеним спортским теренима.

Да би се успешно реализовала овако обимна акција помоћ су пружиле колеге из других месних одбора – Млаке, Црвенка, Селенча и Нова Селенча, као и републички и покрајински посланици др Владо Бабић и Радомир Кузмановић.

Поред самих чланова странке помоћ су пружили и наши суграђани који су се обрадовали оваквој активности. Средства за ову акцију обезбедио је Градски одбор СНС Сомбор, а координатори свих активности су били наши одборници Никола Јоцић и Здравка Новаковић.