АПСОЛУТНА ПОБЕДА КАНДИДАТА ЗА САВЕТ МЗ КОЈИ СУ ПОДРЖАНИ ОД СТРАНЕ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

У недељу, 13. јуна, одржани су избори у шеснаест месних заједница на територији Града Сомбора (Нова Селенча, Селенча, Стара Селенча, Млаке, Горња Варош, Алекса Шантић, Светозар Милетић, Станишић, Гаково, Растина, Бачки Моноштор, Дорослово, Стапар, Телечка, Кљајићево и Чонопља).

Групе грађана, које су наступале под називом „За напредну/о“, у четрнаест Месних заједница, подршку је пружила Српска напредна странка, док је Групама грађана, који су наступали под називом „Будућност“, у две Месне заједнице, подршку поред Српске напредне странке дао је и Савез Војвођанских Мађара.

У четири од шеснаест МЗ, овим Групама грађана, супротстављени су били други кандидати, који нису успели да освоје подршку грађана.

Градски одбор Српске напредне странке Сомбор са поносом истиче да су групе грађана којима је управо СНС пружила подршку однеле апсолутну победу, као и листе у Дорослову и Телечки где је уз СНС подршку пружио и СВМ. Посебно наглашавамо да ће Савет МЗ у Телечки, по први пут чинити кандидати испред листе „Будућност Телечке“ коју је подржала и СНС и СВМ.

„Желимо да се захвалимо грађанима који су у недељу искористили своју грађанску дужност и изашли на изборе за Савет МЗ, те подршку пружили управо кандидатима које смо и ми подржали. Јасно је да политику напретка Србије за коју се залажемо на челу са нашим председником Александром Вучићем грађани препознају, што се огледа и у изборима за Савете“ истакли су у ГрО СНС Сомбор. У наредном периоду радићемо још више за наше грађане.

Хвала вам на поверењу!