Саопштења

ГРАДСКИ ОДБОР СНС СОМБОР САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ, 14.04.2019.

Одборници Српске напредне странке Скупштине града Сомбора, су се током претходних дана одлучно и предано окупили и боравили у скупштинској сали, како би стали у заштиту ове институције од оних који промовишу насилничко понашање и истим желе да наруше ред и мир, како унутар локалне самоуправе тако и целе државе.

На овај начин одборници поручују да им је интерес грађана најважнији, да неће дозволити нападе бахатих и насилних опозиционара те да ће и убудуће бранити институције свог града уколико буде било опасности од насилних упада. Ако се осврнемо и погледамо ко излази на опозиционе протесте, можемо да видимо све кадрове бившег режима, који су имали могућност да покажу како се води овај град, међутим, урадили су управо супротно и оставили град у дуговима, а сада настоје да бахатим, лицемерним понашањем и агресивном политиком наруше све оно што је садашња власт урадила за добробит својих грађана.


У име свих марљивих, поштених, у овом граду и земљи, посвећених људи, нећемо дозволити да исплива ружна и неперспективна слика коју нуде опозициони функционери, већ да задржимо квалитет, напредак и очувамо успостављен ред и мир.


Стога, позивамо све грађане који се залажу за пристојну и нормалну Србију да подрже скуп који ће се одржати 19. априла у Београду у оквиру кампање „Будућност Србије“ и тиме покажемо да се у Србији насиље и фашизам не толерише, да је Србија снажнија него што је била и да је нико неће бацити на колена, а нарочито не група опозиционих циркусаната.