Марковић прешао у одборничку групу СНС-а

Исправност политике коју води Српска напредна странка на челу са председником Александром Вучићем, добија своју потврду из дана у дан. Један од примера јесте и прелазак шефа одборничке групе Удружења грађана “Сомбор за све” Александра Марковића у редове владајуће и најбројније одборничке групе у Скупштини града Сомбора, Српске напредне странке.

Како је истакао повереник СНС у Сомбору Зоран Рус, прелазак Александра Марковића у одборничку групу СНС је само потврда доброг и квалитетног рада као и јасне визије у ком правцу треба да се креће развој града Сомбора: “Изузетно сам срећан што је наша одборничка група богатија за још једног младог и квалитетног члана, а то је потврда да ГрО СНС у Сомбору ради веома добар посао и доследно спроводи политику коју тако успешно води председник Србије Александар Вучић.

Успех ГрО СНС у Сомбору је још већи због чињенице да и чланови опозиционих структура препознају исправност политике коју водимо и то нам само даје још већи подстрек и мотив да радимо још више и јаче за добробит нашег Сомбора” – истакао је повереник СНС у Сомбору, Зоран Рус.

Доласком Александра Марковића, одборничка група СНС у Скупштини града Сомбора бројаће 36 чланова.