ОДГОВОР "ДЕМОКРАТСКОМ БЛОКУ"

ГрО Српске напредне странке Сомбор поручује носиоцима листе најкорумпираније Владе коју је Војводина икад имала, да ма како год називали своју листу, она ће и даље бити симбол корупције, сиромаштва, угашених предузећа и 15 изгубљених година за Сомбор и Војводину.

Поверење грађана се стиче радом и конкретним резултатима, због чега СНС на челу са Александром Вучићем и ужива огромно поверење код грађана, а бити представник листе чији су лидери  Бојан Пајтић, Борис Тадић и Чеда Јовановић, људи који су нашу државу довели пред банкрот, а грађане на руб сиромаштва, је нешто чега би се сваки одговорни лидер једног града стидео. Са друге стране, ми се поносимо чињеницом да је наш лидер Александар Вучић, једини политичар који је успео да уведе ред у нашој држави.

Сва споменута предузећа из ДС - овог саопштења су управо за време владавине ове странке уништена и доведена пред стечај. Град Сомбор, који је пре демократске власти важио за центар индустрије, захваљујући неспособности те исте власти је данас само бледа сенка онога што је био. Грађани су сами најбоље оценили рад такозваног демократског блока и захваљујући њиховој подршци, Српска напредна странка је почела да опоравља све оно што је ДС годинама уништавало.

Ми се поносимо чињеницом да су неки директори смењени, што само показује да Српска напредна странка не штити никога и да пре свега гледа интерес грађана. Сваки директор који не буде квалитетно обављао свој посао ће бити смењен, како бисмо пронашли најкомпетентније особе, јер је код нас стручност битнија од политичке припадности. То је управо оно што нас разликује од ДС - аи добро је да су то и сами потврдили.

Градски одбор Српске напредне странке Сомбор у име својих суграђана пита Демократску странку зашто су 15 година уништавали свој град ако га толико воле?

Српска напредна странка је уверена да ће грађани 24. априла дати своју подршку Српској напредној странци и да ће Сомбор ускоро поново важити за индустријски центар и град којим ћемо се сви поносити.