ОДГОВОР ЛСВ-у

Српскa напреднa странкa Сомбор сматра да је лицемерно да члан Председништва Лиге социјалдемократе Војводине, странке која већ годинама води Војводину у пропаст, било шта коментарише. За време њихове власти догодиле су се пљачкашке приватизације од којих су управо ти тајкуни које сада спомињу имали користи.

Подсетимо суграђане да је ЛСВ до скоро био у саставу владајуће коалиције у граду Сомбору и до момента напуштања коалиције ЛСВ није урадио ништа осим што је остварио своју личну корист.

Сменом директора ЈКП Енергане, ЛСВ је остао у неверици како је Скупштина града Сомбора могла да смени њиховог директора. Очигледно су социјалдемократе Војводине сматрали да су недодирљиви и заборавили су да јавним предузећима не треба да управља само страначка личност без обзира на квалитет, већ директор који може успешно да води то предузеће. Научени да се крију иза странке, не радећи ништа, доказали су свима да ЛСВ чим остане без личне користи и то из оправданих разлога који се огледају у вођењу неодговорне политике у граду и нестручним управљањем јавним предузећима, окреће леђа, напушта коалицију и почињу са прикривањем својих грешака тако што криве друге за своје неуспехе, а самим тим и некадашњи градски већник за спорт и омладину подноси неопозиву оставку који је током вршења дужности градског већника успео да скупи неколико јефтиних политичких поенa.

Смена директора јавних предузећа у Сомбору чији је оснивач град Сомбора је само добар приказ какву политику води Српска напредна странка, с обзиром да је у претходном периоду смењен и директор ЈКП „Водоканал“, ЈКП Енергана, ЈП Урбанизам и то све у циљу вођења одговорне политике и доношења одлука који су у интересу грађана Сомбора.