Ухапшени Пајтићеви и Јешићеви батинаши!

Шесторица који су ухапшени код Сомбора нису никакви паори, већ Јешићеви и Пајтићеви батинаши, који су по договору са тајкунима узурпирали државно земљиште, а који су од раније познати државним органима Србије и Мађарске, изјавио је Милош Вучевић, члан Извршног одбора СНС и градоначелник Новог Сада.

„Не чуди ме хистерија Горана Јешића, јер зна да је времену ДС криминала дошао крај, и кад већ помиње хапшење нека буде реалан - једини који морају бити ухапшени су он, његов шеф Пајтић и остали криминалци који годинама у спрези са тајкунима пљачкају државну имовину. Наравно да вама из ДС - а посебно смета што не можете више да крадете државу, и што сте спречени да поново поклањате државно земљиште разним Шарићима и Јерковићима“ - изјавио је Вучевић и додао:

„Поручујем Јешићу да се пробуди из ДС сна, у коме се криминал и пљачка награђају, ово је 2016. година и крађа државне имовине и народних пара без санкција више није могућа“.

Вучевић је одговорио Горану Јешићу, потпредседнику ДС, који је вечерас рекао да су "једини који треба да буду ухапшени због узурпације пољопривредног земљишта председник Владе Србије Александар Вучић и министарка пољопривреде Снежана Бошковић Богосављевић".

„Они су својим закључком довели до овакве ситуације и они су једини који треба да буду ухапшени. Међу ухапшенима требало да се нађе и директорка Управе за земљиште Србије“ - рекао је Јешић.

Шест мушкараца је данас ухапшено у атару Гакова, код Сомбора, јер су напали једног трактористу и приведени су код судије за прекршаје. Они су данима протестовали због наводне узурпације државног земљишта.