Вести

АКЦИЈА УНИЈЕ МЛАДИХ: „МИ РАДИМО, МИ НЕ ПРИЧАМО!“

Унија младих СНС Сомбор је уз подршку Уније младих из Апатина организовала радну акцију под слоганом „Ми радимо, ми не причамо“.

Скоро 40 младих активиста одазвало се овој акцији. Вођени основним принципима Александра Вучића, нашег будућег председника, вредни млади људи су желели да истакну како одговорност, посвећеност и рад представљају главне предуслове за остваривање добрих резултата. Обављено је чишћење 3 километра обале Великог бачког канала – активисти су сакупили смеће, улепшали обалу и тиме дали пример позитивног односа према животној средини.

У акцији је учествовао и господин Зоран Рус, један од повереника ГрО СНС Сомбор, који је посебно поносан на чињеницу да су млади људи идејни творци и најбројнији учесници акција које имају за циљ буђење еколошке свести у нашој средини.

„Није тешко када радимо за свој град и надам се да ће добра воља наших младих активиста подстаћи све њихове вршњаке и остале суграђане да се прикључе оваквим акцијама и дају свој допринос очувању животне средине“, казао је Рус.

Младен Веселиновић, један од иницијатора ове радне акције, додао је да постојеће еколошке проблеме можемо решити само ако се уједињено усресредимо на њих и позвао је све људе добре воље да се прикључе акцијама промовисања еколошке културе.