Вести

Бранислав Недимовић уручио спортску опрему ФК у Растини и С. Милетићу

Фудбалски савез Србије наставља са донацијама фудбалским клубовима који се налазе у нижем такмичарском рангу. Тим поводом, Бранислав Недимовић, потпредседник ФСС, посетио је данас ФК „Полет“ из Растине и „Јединство“ из Светозар Милетића. Испред Града Сомбора, Недимовића су дочекали градоначелник, Антонио Ратковић, заменица градоначелника, Љиљана Тица, чланица Градског већа за област спорта, деце, омладине и здравства, Антонија Нађ Косановић, председник Спортског савеза Града Сомбора, Зоран Бојић, као и представници Савета МЗ „Растина“ и „Светозар Милетић“.

Градоначелник, Антонио Ратковић, изразио је захвалност Фудбалском савезу Србије што наставља са  донацијом пакета спортске опреме мањим клубовима са територије Града, те је упознао потпредседника ФСС и са значајним средствима које локална самоуправа издваја за област спорта, а првенствено за спортску инфраструктуру, како би деца и млади имали што боље услове за бављење спортом.

Недимовић је током посете разговарао са фудбалерима и челницима „Полета“ и „Јединства“, те им је уручио вредну спортску донацију, а све са циљем још бољег функционисања клубова, те укључивања младих у бављење овим спортом.

 

 

 

Извор: 025,rs / Фото: ФБ Антонио Ратковић