Вести

„ЧИСТОЋА“ И „УБ – ВОДОКАНАЛ“ У ФИНАЛУ ИГАРА БЕЗ ГРАНИЦА

Својевремено познате под називом  Игре без граница, а данас City Games, одржане су 26.06. 2016. године  у Сомбору.  Упркос киши која је непрестано падала, у играма: летећи ватерполо, спашавање туристкиње, пршут  и весло, надметало се осам екипа.

Било је седам сомборских екипа и то: Целтис, Undisputed brothers –Водоканал, Tragos, Farm and Land,  У.Г. Раванградске ајкуле  и  Дунавски dream team из Апатина.

Екипе су показале тимски дух, а добро расположење је била карактеристика сваког тима. За наше прилике и менталитет, било је ово несвакидашње спортско  надметање,  у несвакидашњим условима и  сјајним осећајем  за фер плеј.

После четири игре највише поена је имала Чистоћа, другопласирана је била екипа Undisputed brothers –Vodokanal, а  трећа екипа Анаконда. Првопласираним екипама медаље је уручила градоначелница Сомбора Душанка Голубовић.

Чистоћа и УБ –Водоканал, одмериће снаге на финалном такмичењу 30. јуна на Златибору, са две првопласиране екипе из Краљева у којем се  Игре без граница одржавају 28. јуна 2016. године.