Вести

ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР ЗА СПОРТ, ПРЕДРАГ ПЕРУНИЧИЋ, ПОСЕТИО „ВОЛЕЈ СТАРС“

Државни секретар за спорт, Предраг Перуничић, боравио је 24. јануара у Кљајићеву, где је у спортској сали основне школе присуствовао тренингу млађих селекција одбојкашког клуба „Волеј старс“.

Градоначелник Сомбора Саша Тодоровић, захвалио се Перуничићу на посети и навео да је локална самоуправа препознала значај спорта, пре свега, у развоју деце и младих и да чини све да подржи успешне спортске клубове, као и талентоване младе спортисте.

Владимир Карановић, тренер ОК „Волеј старс“, поздравио је госте и представио „Волеј старс“ који је тренутно први у Првој војвођанској одбојкашкој лиги. Према речима Карановића „Волеј старс“ има 150 чланова и настојања су да се из чланарина финансирају најминималније потребе клуба, тако да две одбојкашке групе из Чонопље и једна из Кљајићева уопште и не плаћају чланарину.

Карановић је навео и да је Кљајићево село у којем се придаје много пажње спорту, те да  функционишу клубови у готово свим екипним спортовима.

Државни секретар за спорт Перуничић је ОК „Волеј старс-у“ и фудбалском и рукометном клубу у Кљајићеву, поклонио неколико лопти.