Вести

ГЛИШИЋ И ШАПИЋ ПОСЕТИЛИ СОМБОР

Градски одбор Српске напредне странке Сомбор био је данас домаћин одборима из Западнобачког округа, где је одржан састанак Окружног одбора СНС.

Повод данашњег састанака била је посета Дарка Глишића, председника Извршног одбора и Александра Шапића, потпредседника Главног одбора Српске напредне странке. Домаћини састанка били су Душанка Голубовић и Зоран Рус, повереници ГрО СНС Сомбор, Драган Поповић, координатор испред Извршног одбора за Западнобачки и Севернобачки округ и Горан Николић, координатор за Оџаке и Бач.

На почетку састанка Драган Поповић је упознао госте са присутнима, захваливши им се што је управо Сомбор и ЗБО први у Војводини који је домаћин потпредседнику Главног одбора.

Дарко Глишић, председник ИО, похвалио је рад Западнобачког округа, те се присутнима захвалио што су у толиком броју данас присутни.

 

Потпредседник ГО СНС Александар Шапић упознао се са присутнима и нагласио да је задовољан што има прилику да упозна Сомбор у коме је, како каже, први пут.

„Драго ми је што сам данас овде са вама, што је управо Западнобачки округ први у Војводини који сам посетио. Важно је да нагласим да председник Србије Александар Вучић напорно ради да очува интересе Србије. Пред нама је свакако не лак период, али могу да изразим уверење да ћемо и ово успешно да пређемо. Положај Србије је много бољи откако је на челу управо председник Вучић, а то се видело и током ове пандемије која је захватила читав свет“, рекао је Шапић и додао да је сигуран да ће грађани то знати и да препознају на предстојећим изборима и да ће подршку пружити управо Српској напредној странци.

Окружни Западнобачки округ захваљује се на присуству председнику Извршног одбора и потпредседнику Главног одбора Српске напредне странке.