Вести

КОЛОНИЈА ДЕЧЈЕГ ПРИЈАТЕЉСТВА У СОМБОР УВЕК ДОБРОДОШЛА

Сомборска Предшколска установа „Вера Гуцуња“ од 12. до 18. јуна 2016. године угостила је децу, васпитаче и директоре шест предшколских установа и вртића из  Хрватске, Црне Горе, Србије, Македоније и Републике Српске.И гостима и домаћинима, како деци - тако и васпитачима, време испуњено дружењем и игром  брзо је протекло.

Деца су наша будућност, отуда је и велика одговорност на васпитачима и предшколским радницима којима родитељи поверавају децу на чување. А колико једно друштво брине о деци видимо у вртићима у којима деца бораве – речено је на пријему који је за директоре вртића и предшколске раднике приредила градоначелница Сомбора Душанка Голубовић.

Директори вртића из Шапца, Бијељине, Цетиња, Штипа, Бања Луке и Вуковара, пуни лепих утисака о Сомбору као граду и ПУ „Вера Гуцуња“ домаћину ове лепе манифестације, изразили су захвалност градоначелници Сомбора Душанки Голубовић и Александри Перовић, директорки сомборског вртића на топлом и срдачном пријему и дружењу током одржавања „Колоније дечјег пријатељства“.