Вести

МИТИНГ СНС-а У СОМБОРУ

Митинг Српске напредне странке (СНС) почео је данас око 18 часова на препуној Главној улици у Сомбору. „Ја сам много пута говорио у Сомбору, никада пред оволиким бројем људи“ рекао је вечерас премијер Србије и лидер СНС-а Александар Вучић на предизборном скупу у Сомбору.

 

Вучић је на предизборном митингу СНС-а у Сомбору истакао да је 24-ог прост избор између прошлости и будућности. „Интерес народа је, пре свега наш интерес. Важније је шта ћете ви да мислите, него како ћу ја да живим. Живим за то да ви живите, да имате европски стандард, да урадим нешто за Србију и Војводину“ истакао је Вучић.

Вучић је рекао да је Србија на добром путу и да ће Сомбор, Апатин, Кула и Оџаци ускоро имати нове фабрике. Такође је истакао да ће наћи решење за проблем запослених у Борелију.

Он је констатовао да се о будућности Србије неће одлучивати у страним амбасадама. „О будућности Србије одлучиваће народ Србије и Влада Србије коју грађани Србије изаберу“ рекао  је Вучић.

Лидер напредњака је упозорио да Србија неће ући у војне блокове, у Нато, као и да Србија, на свом путу у Европу, неће уводити санкције Русији.

 

Својим политичким противницима Вучић је поручио да се „рад, одговорност и озбиљност не могу победити лажима“ и да неће дозволити да се Србија врати у прошлост. „Они који губе власт после 16 година, иако су до јуче били апсолутно сигурни, више нису тако сигурни јер виде да се мирно, демократски, озбиљном и одговорном политиком боримо и да нећемо дати да Србију врате у прошлост“ истакао је Вучић.