Вести

МО СТАПАР, МО БАЧКИ МОНОШТОР, МО КЉАЈИЋЕВО И МО РИЂИЦА У АКЦИЈИ „ПОМОЗИМО КОМШИЈИ“

ГрО СНС Сомбор организовао је акцију „Помозимо комшији“.

У Бачком Моноштору је очишћен снег око сеоске амбуланте, припремљена су и унета дрва у амбуланту и пружена је помоћ старијим становницима села, испред чијих кућа је почишћен снег.

Старим и болесним становницима Кљајићева помогли су активисти Месног одбора Кљајићево који су почистили снег испред њихових кућа, као и у двориштима појединих домаћинстава. Исте активности спровео је и Месни одбор Риђица у свом селу, где је очишћен снег на стазама испред многих кућа. Очигледнa je била захвалност старијих мештана којима је ова зима донела тешко решиве послове.

Активисти Месног одбора Стапар притекли су у помоћ свом комшији који због болести није био у могућности да очисти снег. Завејану кућу вредни Стапарци су ослободили од снежних наноса и учинили стазу испред куће проходном.

Циљ акције јесте да покажемо људскост и подстакнемо све суграђане да помогну комшијама који су због одређених разлога онемогућени да се изборе са последицама снежне вејавице и ниских температура које стварају поледицу на стазама. Само уједињени решавамо сваки проблем!

ГрО СНС Сомбор обавештава суграђане да ће одржавање оваквих акција бити настављено у наредном периоду.