Вести

ОРЛИЋ ПОСЕТИО СОМБОР

Градски одбор Српске напредне странке посетио је потпредседник ГО СНС и кандидат на листи "АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Србија не сме да стане", Владимир Орлић. Добродошлицу су му пожелели један од повереника ГрО, Антонио Ратковић, генерална секретарка, др Драгана Мрђенов и велики број чланова.

Орлић је током излагања поручио да у Сомбору, као и свуда широм Србије, влада изванредна енергија, да има пуно вредних људи који воле своју земљу и који са поносом заступају ону политику која нам је донела историјске промене.

"Сви ми кажемо да ћемо за ту политику, која је нашој земљи донела добро да се боримо на изборима овог 17. децембра. Та политика значи да у Србији има само више живота, и да у овој земљи имамо добру будућност. Управу ту и такву политику која обезбеђује да идемо даље напред, да снажно гурамо даље представља на изборима ове године изборна листа „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Србија не сме да стане" - поручио је Орлић.

Антонио Ратковић, упознао је потпредседника ГО са активностима које реализује Градски одбор.

"Свакодневно смо на терену, разговарамо са људима. Чујемо много добре поруке од наших суграђана. Борићемо се за наш Сомбор, нашу Војводину, нашу Србију! Радићемо још више, како бисмо били још бољи", поручио је Ратковић.