Вести

ПОСЕТА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИОГРАДА НА МОРУ

Градоначелник Биограда на мору, Иван Кнез са сарадником Иваном Чупићем, посетио је град Сомбор, том приликом су се састали са гардоначелницом града Сомбора, Душанком Голубовић. Циљ посете јесте размена искустава и могућности заједничког пројектног учешћа Сомбора и Биограда на мору у приступним фондовима Европске Уније.
Градоначелница Душанка Голубовић је пожелела добродошлицу градоначелнику Биограда на мору Ивану Кнезу, и поздравила његову иницијативу и жељу да посети град Сомбор. Данашњи састанак је уприличен како би са суседима остварили што боље односе и разменили искуства на пољу Евроинеграција и приступу Европским фондовима. Њихова искуства у тој области су далеко већа, те с тога од њих очекујемо како добру сарадњу,тако и подршку-изјавила је градоначелница. Захвалио бих се градоначелници на пријему и добродошлици.
Наш долазак и посета се највише базира на сарадњи у делу Европских фондова и имамо жељу да са вашим градом остваримо добру сарадњу - изјавио је градоначелник Биограда на мору, Иван Кнез. Састанку су присуствовали већник за привреду и финансије, Сава Дојић, већник за област комуналне делатности и инвестиције, Мирослав Ковачић, шеф канцеларије за локално економски развој Михаел Плац и Маријана Дуганџић, представница одсека за локално економски развој.