Вести

ПОСЕТА ЈКП "ЗЕЛЕНИЛО" СОМБОР

     Градоначелник Саша Тодоровић је посетио машинску радионицу ЈКП „Зеленило“, где је са руководиоцем радне јединице механизације, Момиром Миоковићем, разговарао о стању механизације са којом располаже ЈКП „Зеленило“, на који начин би град Сомбор могао да помогне у модернизацији механизације. Након тога, градоначелник је обишао расаднике и разговарао са радницима.

     Приликом посете уверио се да се у расадницима ЈКП „Зеленила“ производе велике количине разних врста квалитетног садног материјала, а руководиоци су му пренели да се тренутно ради на повећању производње шумског материјала. Разговори о тренутним активностима и плановима за наредни период настављени су у управној згради ЈКП „Зеленила“ где је представнике Градске управе примио Миодраг Пуповац, директор ЈКП „Зеленила“. Градоначелник, Саша Тодоровић је искористио прилику да обиђе сваку канцеларију и поприча са запосленима који нису крили одушевљење овом посетом.

     На састанку са директором, Тодоровић је поручио да је град спреман да стане иза сваке иницијативе и активности градских служби као и јавних комуналних предузећа, које за циљ имају побољшање квалитета живота Сомбораца. „Задовољавајућа квалификациона структура запослених, солидна опремљеност возилима и радним машинама, уз одговарајућу унутрашњу организацију, обезбеђују да ово предузеће удовољи свим захтевима оснивача и појединачним захтевима грађана и осталих корисника услуга овог јавног комуналног предузећа“- утисци су градоначелника након ове посете ЈКП „Зеленило“ Сомбор. Састанку су присуствовали и: Момир Миоковић, руководиоцем радне јединице механизације, Борис Буловић, помоћник градоначелника Сомбора, Мирослав Ковачић, члан Градског већа града Сомбора за комуналну област, Љубомир Микић, заменик начелника Градске управе и Горан Милић, шеф Кабинета градоначелника.