Вести

ПОСТАВЉЕНО НОВО ДЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ У КЉАЈИЋЕВУ

Градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић и градски већник за област комуналне делатности и инвестиција, Ђорђе Зорић, обишли су данас радове на постављању дечијег игралишта у насељеном месту Кљајићево.Том приликом, градоначелник Ратковић је разговарао са посланицом у Скупштини Аутономне Покрајине Војводине, Надом Мандић, председницом Савета месне заједнице „Кљајићево“, Данијелом Ивановић и представницима ЈКП „Зеленило“ Сомбор, о радовима на постављању игралишта, као и о будућим улагањима у ово насељено место.

На дечијем игралишту у Кљајићеву постављено је седам справа за играње наших најмлађих, као што су љуљашке, клацкалица, вртешка, тобоган, на којима ће моћи да проводе своје слободно време.

Поред Кљајићева и Чичова који су већ добили дечије игралиште, градоначелник је истакао и да је постављено игралиште на Чонопљанском путу у Сомбору, а циљ је да свако насељено место добије нов и опремљен простор за безбедну игру. Извођач радова на постављању дечијих игралишта је ЈКП „Зеленило“ Сомбор.

 

 

 

Извор: Град Сомбор