Вести

ПРЕУРЕЂЕНА ДЕЧИЈА ИГРАЛИШТА У НАСЕЉУ МЛАКЕ

У циљу креирања што безбедније и потстицајније средине за провођење слободног времена деце и омладине, у сомборском насељу Млаке је одржана велика радна акција МО СНС Млаке. У акцији је учествовало више од 25 активиста.

Бетониран је кошаркашки терен, офарбане су све справе на укупно шест дечијих игралишта и поред функционалних предности постигнут је модернији и привлачнији изглед простора намењених нашим младим суграђанима. Замењене су седалице и ланци на љуљашкама, клацкалице су оспособљене за коришћење, постављене су четири табле са новим кошевима. Све површине на којима се налазе игралишта су потпуно покошене, одстрањен je коров, сређени жбунови и значајно је промењен и освежен изглед ових локација.

Међу активистима су били покрајински посланици, Нада Мандић и Радомир Кузмановић, као и Владо Бабић, народни посланик. И поред великог обима посла, а ограниченог времена, радни дух није опадао и акцију је обележило весело дружење и пријатна атмосфера. Учесницима је посебну сатисфакцију представљао циљ саме акције, као и чињеница да ће резултати обављеног посла највише обрадовати децу.

Радове су у потпуности финансирали Градски одбор СНС и МО Млаке.