Вести

ПРЕУЗЕЛИ САВЕТ И ЗАВРНУЛИ РУКАВЕ

Новоизабрани Савет месне заједнице Светозар Милетић организовао је велику радну акцију којој су се прикључили бројни активисти Српске напредне странке. У акцији која је подразумевала сређивање и улепшавање јавних простора у Светозар Милетићу, учешће су узели представници месних одбора Црвенка, Млаке, Станишић, Риђица, Алекса Шантић, Гаково, Кљајићево и Чонопља.

Прво је очишћено и преуређено двориште дечијег вртића, а затим је сређен простор који припада Дому културе. Након што су се потрудили да обезбеде нови и лепши изглед овим установама, активисти су обавили сакупљање смећа и кошење траве испред железничке станице, као и у центру села.Вредни људи нису крили задовољство због учешћа у овој акцији која је имала за циљ да се начини корак ка унапређењу услова живота у Светозар Милетићу.

Из Градског одбора поручују да ће представници СНС Сомбор наставити да организују акције овог типа, а уједно и позивају све суграђане добре воље да се прикључе оваквим догађајима и тиме допринесу улепшавању сваког кутка у нашој општини.