Вести

ПРЕВЕНТИВНИ ЗДРАВСТВЕНИ ПРЕГЛЕДИ У БАЧКОМ МОНОШТОРУ

У циљу превенције и раног откривања дијабетеса и кардиоваскуларних болести Савет за здравство Градског одбора СНС Сомбор у континуитету организује превентивне прегледе у виду мерења шећера у крви и крвног притиска.У оквиру ових акција грађани Сомбора и околних села имају прилику да добију савете лекара о доступним здравственим услугама и значају редовних контрола.

Данас је акција одржана на промотивном штанду СНС-а у Бачком Моноштору. Поред прегледа, грађани су могли да узму предизборни промотивни материјал, изнесу своје мишљење и утиске о раду СНС-а. Велики одзив грађана који су позитивно оценили рад и изразили жељу да следе политичке визије председничког кандидата Александра Вучића, потврђује чињеницу да Србија данас има човека на каквог је деценијама чекала.

„Вучић је од земље на ивици пропасти направио најперспективнију балканску земљу и наша је дужност да наставимо још брже, јаче и боље да се боримо за економски снажну и стабилну Србију“, рекла је једна млада суграђанка из Бачког Моноштора.

Главни иницијатор акција Савета за здравство јесте прим. др Зоран Парчетић, председник Савета. Циљеви акција су повећање интересовања становништва за очување здравља, подизање нивоа здравствене свести и промовисање здравих стилова живота.