Вести

Пријем за најзаслужније припаднике полиције код градоначелника Ратковића

Поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције, данас је у згради Жупаније уприличен пријем за најзаслужније припаднике Министарства унутрашњих послова. Њих је угостио градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, који је поздравио начелника Полицијске управе Сомбор, потпуковника полиције, Јована Рељића, а потом се захвалио свим присутним на преданом раду и посвећености служби, захваљујући чему су мир и безбедност Града Сомбора на високо квалитетном нивоу.

Приликом пријема, додељене су награде и признања сомборским полицајцима који су се у претходном периоду посебно истакли својим професионалним резултатима. Испред Градске управе, Ратковић је поклоне и признања уручио Здравку Петровићу, Денешу Барањану и Александру Сремцу, док је посебним захвалницама због дугогодишњег професионалног и одговорног рада наградио Јелену Бошковић, Гордану Кљајић, Славицу Јовановић, Дејана Рајака и Стефана Грбу.

Начелник Полицијске управе Сомбор, Јован Рељић, искористио је ову прилику како би изразио лично задовољство Граду Сомбору на овом, сада већ традиционалном додељивању признања, којим се полицајцима даје подстицај да свој посао раде још ефикасније.

Из Градске управе истичу да ће тежити томе да сарадња и партнерство између општине и полиције остане на подједнако квалитетном нивоу и у будућности, са циљем да заједничким снагама територију Града Сомбора чине безбедном.

 

 

 

Извор: 025rs