Вести

РАДНА АКЦИЈА МО СНС СЕЛЕНЧА: ПОШУМЉАВАЊЕ У ЧИЧОВИМА

У организацији МО СНС Селенча, а на иницијативу Илије Зелића,активисте СНС-а, одржана је радна акција током које је посађено нових 300 садница багрема.

Основна идеја је да се направи ветрозаштитни појас уз пут од преводнице до Чичова, где су и посађене саднице. Свој допринос овој акцији дало је око 40 активиста СНС-а и мештана Чичова.

У акцији су учествовали и повереници ГрО СНС Сомбор – Душанка Голубовић, Зоран Рус и Слободан Станић, затим прим. др Зоран Прчетић, председник Савета за здравство ГрО СНС Сомбор и Радомир Кузмановић, покрајински посланик, као и многи други функционери.

Вредни активисти су послали поруку заједништва и позвали све суграђане да се прикључе сличним акцијама које се спроводе да би се подизала еколошка свест – како и колико чувамо и одржавамо „нашу кућу“, толико ће нам она служити.

„Радна етика и жеља за стварањем и унапређењем су ствари на које нас константно подсећа Александар Вучић, наш премијер и председнички кандидат, те вас све позивам да 2.априла изађете на изборе, заокружите број 6 и тиме подржите наставак борбе за уредну, још лешшу, стабилну, економски снажну Србију у којој ће сваки становник бити задовољан“, поручила је Данијела Дубаић, повереница МО СНС Сомбор и једна од учесница ове радне акције.