Вести

РЕДОВНЕ АКЦИЈЕ СВАЕТА ЗА ЗДРАВСТВО ГрО СНС СОМБОР

Савет за здравство Градског одбора Српске напредне странке је током претходних месеци спровео велики број акција. Одржане су десетине трибина и предавања о најучесталијим здравственим проблемима са којима се суочавамо.

Данас је прим. др Зоран Парчетић, председник Савета за здравство ГрО СНС Сомбор, посетио Бездан где је на штанду СНС-а разговарао са мештанима и саветовао их о превентивним мерама, као и о важности редовних здравствених контрола. Поред савета лекара, мештанима је на лицу места омогућено да провере вредности шећера у крви и крвног притиска.

„Наш Савет од оснивања има један јасан циљ, а то је да кроз подизање свести о ризицима настанка најучесталијих болести, подстакнемо наше суграђане да редовно посећују лекаре ради обављања рутинских здравстених прегледа, јер само тако можемо смањити појаву многих опасних болести или их препознати, дијагностиковати и излечити благовремено како би се спречиле фаталне последице. Ништа није важније од здравља и само здрави можемо да идемо напред, да градимо и стварамо још брже, јаче и боље“, поручио је доктор Парчетић, позвавши све суграђане да 2. априла изађу на изборе и заокруже број 6, те тиме подрже једину политичку опцију која се током последњих неколико деценија показала плодоносном за народ.