Вести

САЈАМ ПРЕДУЗЕТНИШТВА У СОМБОРУ: „ШАНСА ЗА НОВИ ПОЧЕТАК“

У Сомбору ће 31. марта 2016. године бити организован Сајам предузетништва под називом „Шанса за нови почетак“. Сајам ће се у времену од 11.00 до 16.00 часова одржати у кристалној сали хотела „ИнтерНацион“.

Циљ организатора сајма јесте да мотивише бивше запослене из предузуећа у реструктурирању, али и других, да покрену сопствени бизнис, као и да се у јавности предузетничка свест на прави начин представи и развије.

Организаторе сајма, Српску асоцијацију менаџера и агенцију ДНА (DNA Communications), подржао је град Сомбор, а на састанку одржаном у Сомбору градоначелник је рекао да је локална самоуправа спремна да пружи подршку пројектима који помажу младим људима да покрену сопствени бизнис.

„Локална самоуправа је спремна да у сваком смислу пружи пуну подршку пројектима и свакој идеји која ће помоћи младим људима да покрену бизнис. Локална самоуправа препознаје значај овог сајма и због тога ће учествовати у његовој реализацији“ – казао је градоначелник Сомбора Саша Тодоровић на састанку одржаном 15. марта у Регионалној привредној комори Сомбор.

О програму „Шанса за нови почетак“ говорили су Јелена Булатовић, извршни директор Српске асоцијације менаџера и Дејан Ранђић, директор агенције ДНА. Састанку су присуствовали и председник Управног одбора РПК Сомбор Зоран Булатовић и  Секула Тањевић, директор сомборске Филијалије Националне службе за запошљавање у Сомбору. Програм „Шанса за нови почетак“ финансира Агенција САД за међународни развој.