Вести

САСТАНАК УНИЈЕ ЖЕНА ГРАДСКОГ ОДБОРА СОМБОР

Унија жена СНС Градског одбора Сомбор, угостила је данас министра одбране Зорана Ђорђевића који је уједно координатор Унија жена Српске напредне странке и председник Политичког савета за родну равноправност Владе Републике Србије.

Састанку су такође присуствовали и координатор Извршног одбора задужен за ЗБО Драган Поповић, те повереник ГрО СНС СО, Слободан Станић и градоначелница града Сомбора Душанка Голубовић.

Министар Зоран Ђорђевић је поздравио све активисткиње Уније жена у препуној сали у просторијама ГрО СНС Сомбор, говорио о корацима које Влада предузима по питању родне равноправности и истакао значај писања пројеката и формирања тимова за писање пројеката као и учествовање на јавним позивима за прекограничну сарадњу.

Председница Уније жена СНС Сомбор, Јелена Согић је презентовала досадашње активности које су чланице спроводиле и представила план за будући период.

Душанка Голубовић је истакла да првенствено подржава рад Уније као жена а и наравно са локалног аспекта у економском , социјалном домену , као и домену животне средине.

Повереник Гро СНС Слободан Станић је похвалио досадашњи рад и истакао да су жене стуб и ослонац странке.

Завршни део састанка министар одбране Зоран Ђорђевић је одговарао на многобројна постављена питања.