Вести

СЕЛАКОВИЋ ПОСЕТИО ГРО СОМБОР

Члан Председништва Српске напредне странке, Никола Селаковић, посетио је Градски одбор у Сомбору, где је заједно са координатором испред ИО, Драганом Поповићем и једним од повереника, Антониом Ратковићем, одржао састанак.

Према речима Селаковића, пред Србијом су избори који су преломни за њену будућност, јер Србија мора да настави да се гради и развија.

“Ово је Градски одбор у који увек волим да дођем, јер се види одлична атмосфера! Сомбор је нашао је своје место у великим плановима државе. Чињеница да смо успели у ових 11 година да запослимо више од пола милиона грађана Србије и на такав начин смањимо незапосленост са 25,9% колико је била 2012. на 9,6% колико је данас. Да просечну зараду у Сомбору удвостручимо! У таквој Србији, која на челу има председника какав је Александар Вучић неће да стане”, поручио је Селаковић.

Поповић и Ратковић су такође истакли да ГрО СНС Сомбор чврсто стоји уз председника Републике, Александра Вучића.

Са састанка је послата порука да грађани 17. децембра, изађуна изборе у што већем броју подрже изборну листу „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-Србија не сме да стане! Војводина не сме да стане!“