Вести

Смотра теренских тимова Градског одбора Српске напредне странке у Сомбору

  У суботу, 31.10.2015. године, са почетком у 12 часова, одржана је пробна смотра теренских тимова Градског одбора Српске напредне странке у Сомбору. У овој акцији је учествовало преко 300 активиста наше странке, а изазвала је велику пажњу грађана који су се затекли у центру града.

  Како и сам назив имплицира, овај догађај је својеврсна смотра активиста, са жељом да се прикаже снага и бројност Српске напредне странке у Сомбору, да се грађани увере да ту снагу чине превасходно млади и образовани људи, жељни коренитих промена и већег развоја нашег града и државе уопште. Окупљене активисте који су дошли из свих месних одбора са територије града Сомбора поздравио је повереник Градског одбора СНС Сомбор, Слободан Станић, и захвалио им се на томе што су се одазвали овој акцији и што имају веру у нашу странку на локалу и у њен рад и залагање за лепши и бољи Сомбор.

  Смотри су присуствовали и представници осталих Општинских одбора Српске напредне странке из Западно-бачког округа, тачније из Апатина, Оџака и Куле. Ова смотра је значајан догађај јер се показује колико су људи спремни да помогну својој странци на предстојећим покрајинским и локалним изборима, управо ће ови људи радити све акције Градског одбора у кампањи, а најважније од свега, они ће бити ти који ће презентовати рад и слику Српске напредне странке у Сомбору и шире на самом терену, међу грађанима нашег града и околних места.