Вести

У НАРОДНОМ ПОЗОРИШТУ СОМБОР ОДРЖАНА ТРИБИНА ПОДРШКЕ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

На велелепној сцени Народног позоришта Сомбор одржана је трибина СНС-а на којој су учествовали глумци Народног позоришта из Београда: Тихомир Арсић, уједно један од оснивача СНС-а и првак драме Лепомир Ивковић.

Циљ ове трибине био је да се подржи кандидатура Александра Вучића за новог председника Републике Србије, а самим тим и политика регионалне стабилности, привредног развоја и стварања угледне, модерне и јаке Србије. На задовољство љубитеља његовог рада, Лепомир Ивковић је извео монолог из представе „Вожд Карађорђе“, који је прожео досетљивим и духовитим импровизацијама, направивши јединствену паралелу између историјске приче о легендарним српским владарима и онога шта данас за Србију представља Александар Вучић.

Након извођења које је побрало бројне симпатије, чланове и симпатизере странке је поздравила Душанка Голубовић, градоначелница Сомбора и један од повереника ГрО СНС Сомбор, која је подсетила присутне да је Сомбор град изузетно дуге културне традиције, те је набројала значајне и истакнуте уметнике који су стварали у нашем граду и нагласила неопходност економског напретка каји представља предуслов за даље неговање и развој културе. Повереница је казала да уколико подржимо Александра Вучића, подржаћемо политичку мисао која је од Србије направила перспективну европску земљу. Она сматра како је наша дужност да наставимо да следимо визије председничког кандидата СНС-а и тиме се уједињено боримо за лепшу будућност наше деце.

Чувени глумац Тихомир Арсић био је одушевљен пријемом на који је наишао код публике која је испунила аудиторијум и посебно се осврнуо на чињеницу да је ово предизборна кампања која није заснована на причама и обећањима, већ на конкретним резултатима Александра Вучића који су за релативно кратко време променили лице Србије. Додао је да политика, снага, борба и дипломатске вештине Александра Вучића добијају признања из свих крајева света, а што је најважније његове успешне реформе, којима је гледао да да изведе Србију на прави пут и „почисти“ неред који су његови претходници правили деценијама, препознате су од стране свих грађана Србије који желе да раде, стварају и напредују.

Присутнима се обратила и Антонија Нађ Косановић, вишеструка европска вицешампионка у кајаку и представница наше земље на Олимпијским играма у Лондону 2012. године. Она је направила поређење између резултата које су наши спортисти остварили током последње две године и далеко слабијих резултата из претходне деценије, оценивши да захваљујући Александру Вучићу професионални спортисти коначно имају третман какав заслужују, те да су улагања у спорт више него очигледна.

На крају званичног програма, господин Слободан Станић, један од повереника ГрО СНС Сомбор, позвао је чланове и симпатизере да кроз постављање питања узму активно учешће на овој трибини.

Трибина је протекла у пријатној атмосфери и сви присутни су показали јединство и спремност да се још јаче, брже и боље боре за Сомбор на који ћемо сви бити поносни и Србију у којој ће бити задовољан свако ко је спреман да ствара и доприноси заједници.