Вести

У току асфалтирање улица у Телечкој

У насељеном месту Телечка, у току су радови на асфалтирању улица. Како би се уверили да радови теку планираном динамиком, исте су обишли, градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић, чланови Градског већа Ђорђе Зорић и Силард Јанковић, као и представници Савета Месне заједнице „Телечка“.

Нешто више о инфраструктурним пројектима, како у Телечкој, тако и у самом граду Сомбору, рекао нам је градоначелник Ратковић.

“Настављамо са асфалтирањем улица у насељеним местима и у граду Сомбору. Данас смо обишли радове у Телечкој, у улици Доже Ђерђа, где се асфалтира 325 метара, у ширини од 4 метара. При крају су радови на реконструкцији паркинга у улици ЈНА и Фрушкогорској. У наредним данима очекујемо реконструкцију паркинга у Спортској улици, након тога настављамо са радовима у осталим насељеним местима, као и у граду по месним заједницама”, истакао је Антонио Ратковић.

Радмила Мргић, испред Савета Месне заједнице „Телечка” изразила је лично задовољство поводом актуелних радова.

“Ја бих искористила ову лепу прилику за ово село да се захвалим Граду Сомбору и градоначелнику нашем на великој помоћи приликом асфалтирања ове улице. Једно велико хвала на радост свих наших житеља овог села”, рекла је Мргић.

Град Сомбор наставиће и у наредном периоду са реализацијом радова на путној инфраструктури.

 

 

 

Извор: 025.rs