Вести

УЈЕДИЊЕНИ И ЈОШ СНАЖНИЈИ У 2017. ГОДИНИ

Само уједињени можемо наставити да идемо напред, поручили су вредни активисти ГрО СНС Сомбор.

Они су 30. децембра поздравили своје суграђене, пожелели им здраву, плодоносну и успешну 2017. годину и поделили им примерке најновијег издања СНС информатора. 

У српској политици је ове године дошло до значајних преокрета и створени су одлични услови за даљи напредак. Имиџ Србије је промењен и данас најмоћније светске земље гледају на нас као на поднебље погодно за улагање. Забележен је раст српске економије за чак 4% БДП, премијер Александар Вучић је привукао значајан број инвеститора, отворена су нова поглавља за улазак Србије у ЕУ, остварени су снажни и перспективни односи са Русијом и Кином, безбедност земље је подигнута на завидан ниво, рехабилитовани су многи пројекти који су деценијама били запуштени...

Ипак, права борба нас тек очекује и финалне битке за боље и лакше сутра можемо добити искључиво заједничким радом, залагањем и подршком политичке опције која интересе и достојанство грађана Србије држи као приоритет.

Сомбором дуго није владала раскошнија и веселија празнична атмосфера и жеља СНС-а је да нам таква буде цела 2017. година.