Вести

УРЕЂЕЊЕ ПАРКА "ЈЕЗЕРО" У КОЛУТУ

  Месни одбор Српске напредне странке, у Колуту у сарадњи са МЗ Колут, је покренуо иницијативу пред надлежним службама за уређење дечијег игралишта које се налази у парку познатијем као „Језеро“. У оквиру овог пројекта планирана је комплетна обнова игралишта за децу, с циљем да се деци нашег села понуде садржаји који треба да улепшају и обогате њихово детињство и одрастање.

  Колут је посетио и сам градоначелник Сомбора Саша Тодоровић који је са чланом Савета МЗ Момиром Миоковићем обишао парк и уверио се у каквом су стању справе и на који начин Град Сомбор може да помогне у уређењу и обнови парка. Такође, на овај начин се стварају услови да се малишани врате у „Језеро“ где ће поново моћи да развијају спортски дух на дечијем игралишту, уз разне активности и игре на справама намењеним искључиво њиховој забави.

  Активисти Месног одбора Српске напредне странке Колут ће покосити траву у овом парку, заменити оштећене делове на справама, офарбати их и извршити набавку нових, како би деца, као и њихови родитељи имали место где могу квалитетније и безбрижније да проводе време. Нисмо заборавили ни старије мештане, јер смо за њих планирали у оквиру ове иницијативе постављање већег броја клупа.