Вести

Ваших пар минута некоме живот значе

У петак, 20. 02. 2015. године са почетком од 8 часова је организовано добровољно давање крви у Заводу за трансфузију крви у Сомбору. Активност под називом, “ Ваших пар минута некоме живот значе!!!“, су заједнички организовали Савет за спорт и омладину и Савет за здравство Српске напредне странке. Позиву се одазвло тридесетак наших грађана, међу којима је било доста младих људи који нису крили одушевљење што је организована једна оваква активност. Било им је драго да и они могу да помогну онима којима је то најпотребније.

Према речима председника Савета за спорт и омладину Српске напредне странке, Јована Узелца, он је задовољан оваквим одзивом с обзиром да је активност организована за време радног времена па се велики број људи није могао одазвати овој хуманитарној активности и да су многи били спречени због прехладе. Такође наводи, да је ово само једна у низу активности овог карактера у току ове године и очекује још већи одзив грђана на лето када ће поново бити организовано добровољно давање крви.

Овим пуем се захваљује свим добровољнима даваоцима крви и љубазном особљу Завода за трансфузију крви и позива све грађане да се прикључе овој активности јер њихових пар минута некоме живот значе!