Вести

Висока делегација Српске напредне странке посетила Градски одбор Сомбор

Данас је у посету ГрО СНС Сомбор дошла делегација руководства СНС на челу са председником Извршног одбора СНС Дарком Глишићем. Састанку су присуствовали и потпредседник Извршног одбора СНС Дамир Зобеница, као и координатори за Западно Бачки округ испред Извршног одбора, Драган Поповић и Горан Ђаковић. Као домаћини, овом састанку су присуствовали и повереници ГрО СНС Сомбор Душанка Голубовић и Зоран Рус.

На састанку је било речи о неколико тема, а како је истакао председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић, ГрО СНС у Сомбору је један од најбољих одбора у Србији и служи за пример осталим одборима како треба радити, на побољшању услова живота у Сомбору али и на очувању снаге и јединства СНС. Потпредседник Извршног одбора СНС Дамир Зобеница је истакао јединство чланова СНС у ГрО у Сомбору као један од можда и најважнијих разлога зашто је ГрО у Сомбору толико успешан у свом раду. Оно што је главни циљ и правац који се мора следити јесте очување заједништва и безрезервно пожртвовање када су циљеви у питању, као и наставак активности на уређењу како самог града Сомбора тако и свих села у општини.

Повереница ГрО СНС у Сомбору Душанка Голубовић је говорила о активностима које предузима град Сомбор на, пре свега, привлачењу како страних тако и домаћих инвеститора који би свакако значајно унапредили квалитет живота грађана сомборске општине, а један од приоритета и са чим можемо да се похвалимо јесте учешће на покрајинским и републичким конкурсима, као и на прекограничној сарадњи где је Град Сомбор аплицирао и добио значајна средства. Повереник ГрО СНС у Сомбору Зоран Рус се захвалио гостима на поверењу и подршци коју пружају и на тај начин директно помажу у функционисању и раду самог одбора. Што се тиче саме организационе структуре ГрО се састоји од 25 месних одбора,8 савета и 3 уније који у потпуности унапређују рад самог одбора у свим сегментима.

Захваљујући вредним активистима коју су прошле године организовали 61, а ове године већ 25 радних акција Сомбор је добио нове контуре и сигурно је један од најуређенијих и најчистијих градова у нашој земљи.И на крају морам да истакнем да исправност политике коју спроводи СНС на челу са нашим председником Александром Вучићем је препозната од стране наших суграђана који су то умели да награде на претходним изборима- истакао је Рус.