Вести

ЗАТВОРЕНИ БАЗЕН ПОЧИЊЕ СА РАДОМ У ПЕТАК

На задовољство свих грађана, Затворени базен Спортског центра „Соко“ почиње са радом у петак, 13. октобра, од 9 часова. Радно време базена биће сваког радног дана од 9 до 18.30 часова, суботом од 9 до 20 часова, док ће недељом, базен радити до 16 часова и 30 минута.

Директор Спортског центра „Соко“, Дарко Косановић, истакао је да је у припремној сезони извршен низ радова на објекту, те је најавио и да се послови израде СПА центра приводе крају.

„Комплетно смо реновирали улаз, ставили смо керамичке плочице, замењена је комплетна ПВЦ столарија на делу објекта која до сада није замењена. Због израде СПА центра који је при крају и за који очекујемо да ће да проради у наредних месец дана морали смо мало да направимо прераспоред у оквиру објекта, тако да је урађена нова просторија за спасиоце, докупљена је комплетна опрема која је потребна за њихов рад. Уредили смо колективне и индивидуалне свлачионице, али свакако најзначајније што смо у припреми ове сезоне урадили је комплетна заштита, односно фарбање целе кровне конструкције на базену, фарбање великог базена и уградња нових прохромских степеница. Свакако да без помоћи Града то не бисмо могли да урадимо, те овом приликом се захваљујемо Граду Сомбору“, рекао је Косановић.

Такође, он је истакао и да ће упоредо са почетком рада Затвореног базена бити настављени и редовни програми.

„Најзначајнији програм је обука непливача деце другог разреда основних школа који истовремено са обуком пливања овде обављају и наставни процес. Поред тог програма, настављамо и са програмима терапијског пливања, рекреација за жене у води, а и мноштво осталих, као што је прослава рођендана“, закључио је директор СЦ „Соко“.

Цене улазница остаће непромењене, односно школарци, студенти и пензионери плаћају 150 динара, док је за све остале грађане 250 динара. На куповину сета од 10 улазница одобраваће се попуст од 10%, а на сезонски сет попуст ће износити 50%.

 

 

 

Извор: 025.rs